Menu

EMPWR LHBTI+

Ons EMPWR LHBTI+ programma is zorgvuldig ontworpen om LHBTI+ medewerkers te ondersteunen in hun reis naar persoonlijke groei en empowerment. We geloven dat iedereen de kracht heeft om zijn authentieke zelf te omarmen en zijn volledige potentieel te vervullen. 

Onze aanpak richt zich op het versterken van zelfvertrouwen, het effectief aanpakken van uitdagingen en het bevorderen van een cultuur van inclusie en acceptatie op de werkvloer. We bieden trainingen, mentoring en steun die zijn afgestemd op de unieke behoeften van LHBTI+ medewerkers.

Het EMPWR LHBTI+ programma draait niet alleen om het praten over inclusie, maar om het daadwerkelijk implementeren en beleven van inclusie in alle facetten van de werkplek. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin LHBTI+ werknemers zich veilig, gewaardeerd en gesterkt voelen, het hele jaar door. 

Dit omvat het regelmatig organiseren van educatieve sessies, het bieden van voortdurende ondersteuning en het creëren van een cultuur die diversiteit viert en aanmoedigt. We zetten ons in voor een inclusieve werkplek waar elke werknemer zichzelf kan zijn en optimaal kan bijdragen aan het succes van de organisatie.

UITDAGINGEN

Discriminatie, beperkte carrièremogelijkheden, problemen met zelfonthulling, psychologische stress en een gebrek aan rolmodellen zijn enkele van de uitdagingen waarmee LHBTI+ werknemers binnen grote bedrijven worden geconfronteerd.

OPLOSSINGEN

Onze programma’s zijn ontworpen om uitdagingen voor LHBTI+ werknemers aan te pakken en hen te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. Van inclusief beleid en training tot mentorschap en een veilige werkomgeving: wij bieden de tools en steun voor een inclusieve werkplek.

GEVOELENS

Door empowerment ervaren LHBTI+ werknemers meer welzijn, zelfvertrouwen en acceptatie. Wij geloven in het recht om jezelf te zijn en succesvol te zijn, ongeacht seksuele geaardheid of genderidentiteit. Onze programma’s creëren een omgeving waarin alle medewerkers kunnen gedijen en hun potentieel bereiken.

MEER INFORMATIE? DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Brochure EMPWR LHBTI+ versie NL

Groei, zelfliefde en professionele ontwikkeling


Empowerment is een krachtig proces dat begint met zelfbewustzijn, zelfacceptatie en zelfliefde. Voor LHBTI+ medewerkers binnen corporate omgevingen kan dit proces unieke uitdagingen met zich meebrengen vanwege de sociale, culturele en professionele dynamieken die vaak aanwezig zijn.

Het EMPWR LHBTI+ programma is ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken en LHBTI+ medewerkers te ondersteunen bij het vinden van hun authentieke ik, het omarmen van hun identiteit en het bereiken van empowerment in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

Empowerment begint met zelfbewustzijn en het besef dat iemands waarde niet afhangt van externe verwachtingen of vooroordelen. Bij EMPWR LHBTI+ streven we naar het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin LHBTI+ werknemers kunnen gedijen, zichzelf kunnen zijn en hun volledige potentieel kunnen bereiken. 


Deelname aan ons EMPWR LHBTI+ programma biedt doelgerichte oplossingen om deze uitdagingen aan te gaan. Het bevordert aanzienlijke verandering en empowerment, versterkt zelfvertrouwen, en bevordert zowel zelfacceptatie als acceptatie van anderen. Dit resulteert in verbeterde werkprestaties, ruimere carrièremogelijkheden en een versterkte psychologische gezondheid.

Wil je weten of deze training geschikt is voor jullie organisatie?
Onze coaches staan klaar om je te helpen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken zij samen met jou welke training het beste aansluit op jullie specifieke uitdagingen, leerdoelen en behoeften.

Plan nu een adviesgesprek in

We include you

Ons EMPWR LHBTI+ programma biedt LHBTI+ medewerkers ondersteuning in hun persoonlijke groei en empowerment. Wij geloven dat iedereen de kracht heeft om hun authentieke zelf te omarmen en hun volledige potentieel te benutten. 

Onze aanpak versterkt zelfvertrouwen, pakt uitdagingen aan en bevordert een inclusieve en accepterende werkcultuur. Bij EMPWR LHBTI+ leven we inclusie het hele jaar door, niet alleen tijdens Pride-maand.

Be part of our community!

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin diversiteit niet alleen wordt geaccepteerd, maar ook met trots wordt omarmd. Een wereld waarin iedereen, ongeacht seksuele geaardheid of genderidentiteit, de vrijheid heeft om authentiek te zijn en hun dromen na te streven zonder belemmeringen. Carrière maken, leiderschap tonen, zelfverzekerd zijn en je geaccepteerd voelen zou voor iedereen vanzelfsprekend moeten zijn. 

Doe mee met EMPWR LHBTI+ en maak dit ideaal tot realiteit!

MENU

TRAININGEN

INFO

Menu

© 2024 Corporate Business Coaching. All Rights Reserved.

menuchevron-down